Data: 08 Dec 2023
Pret: 200 Euro + 200 lei

  Viena –  Piata de Craciun

 Ziua I  Plecare din  Lugoj/Timisoara/Arad  dimineata in jurul orelor:  5.00/6.00/7.00

Ajungem la Viena si facem un tur panoramic de oras. Viena noua, Donau City cu sediul ONU, sediul Agentiei pentru Energie Atomica, Turnul Dunarii, strandurile vieneze si insula, Dunarea navigabila. Trecand pe langa Prater, revenim in vechiul oras pe Ring – bulevardul construit de Franz Iosif pe locul zidurilor de aparare medievale. Trecem pe langa Ministerul de Razboi, Opera, Palatul Hoffburg, Monumentul Eroilor, Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Biserica Votiva, Politehnica, Bursa, Burgtheater si altele.

Vizita la Palatul  Belvedere sau la Muzeul Militar  la alegere. Timp liber in zona centrala a Vienei.

.

Ziua II Mic dejun. Vizita la Palatul Schonbrunn sau timp liber in curtea palatului pentru Piata de Craciun,. Plimbare pe jos in centrul Vienei pina la Catedrala Sf. Stefan. Timp liber in centrul orasului pentru vizite  la Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hoffburg, Galeriile de pictura si grafica de la Muzeul Albertina , plimbare prin fata Primariei unde este amenajata in fiecare an Piata de Craciun , sau cumparaturi pe arterele comerciale din centrul orasului: Karntnerstrasse  si  Mariahilferstrasse.

 

Ziua III  Mic dejun . Vedem in drum spre Parndorf , Casa  Hundertwasser. Dupa popasul pentru cumparaturi , pronim spre tara. Sosire seara in tara.

 

Plecare:      8 si 15 DEC 2023                               Pret: 200 euro + 200 lei

 

   

Pretul include: transport cu autocar, trei zile de excursie,  doua cazari cu mic dejun  hotel 3-4* , asistenta turistica

Pretul nu include: asigurare, supliment camera single ( 50 euro) , intrari la obiective, alte cheltuieli,

bacsis recomandat ( 5 euro/pers )

Acte necesare: carte de identitate valabila  sau pasaport.