Data: 15 Dec 2023
Pret: 200 Euro + 250 lei

  Viena –  Piata de Craciun

 Ziua I  Plecare din  Lugoj/Timisoara/Arad  dimineata in jurul orelor:  4.00/5.00/6.00

Popas pentru cumparaturi la Outlet Pandorf.

Continuam ziua cu un tur panoramic de oras. Viena noua, Donau City cu sediul ONU, sediul Agentiei pentru Energie Atomica, Turnul Dunarii, strandurile vieneze si insula, Dunarea navigabila. Trecand pe langa Prater, revenim in vechiul oras pe Ring – bulevardul construit de Franz Iosif pe locul zidurilor de aparare medievale. Trecem pe langa Ministerul de Razboi, Opera, Palatul Hoffburg, Monumentul Eroilor, Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Biserica Votiva, Politehnica, Bursa, Burgtheater si altele.

Dupa amiaza vom merge la Shopping City Sud.   Seara Cazare in zona Vienei.

.

Ziua II Mic dejun. Vizita la Palatul Schonbrunn sau timp liber in curtea palatului pentru Piata de Craciun. Plimbare pe jos in centrul Vienei pe langa Catedrala Sf. Stefan, Graben, Kohlmarkt, Palatul Hofburg, etc. Timp liber in centrul orasului pentru vizite  la Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hoffburg, Galeriile de pictura si grafica de la Muzeul Albertina , plimbare prin fata Primariei unde este amenajata in fiecare an Piata de Craciun , sau cumparaturi pe arterele comerciale din centrul orasului: Karntnerstrasse  si  Mariahilferstrasse.

  

Ziua III  Mic dejun . Vedem in drum spre Parndorf , Casa  Hundertwasser. Vizita la Palatul  Belvedere sau la Muzeul Militar  la alegere. Plecam apoi spre tara cu un popas pentru cine doreste sa ia masa in Ungaria. Sosire seara in tara.

 

Plecare:       DEC 2024                               Pret: 200 euro + 250 lei

 

   

Pretul include: transport cu autocar, trei zile de excursie,  doua cazari cu mic dejun  hotel 3-4* , asistenta turistica

Pretul nu include: asigurare, supliment camera single ( 50 euro) , intrari la obiective, alte cheltuieli,

bacsis recomandat ( 5 euro/pers )

Acte necesare: carte de identitate valabila  sau pasaport.