Data: 01 Dec 2017
Pret: 125 EURO + 100 LEI

Viena –  Piata de Craciun

   Ziua 1   Plecare din Lugoj/Timisoara/Arad  dimineta in jurul orelor 4.00/5.00/6.00

Sosire la Pandorf. Timp liber pentru cumparaturi.  Dupa amiaza continuam cu un tur panoramic de oras. Viena noua, Donau City cu sediul ONU, sediul Agentiei pentru Energie Atomica, Turnul Dunarii, strandurile vieneze si insula, Dunarea navigabila. Trecand pe langa Prater, revenim in vechiul oras pe Ring – bulevardul construit de Franz Iosif pe locul zidurilor de aparare medievale. Trecem pe langa Ministerul de Razboi, Opera, Palatul Hofburg, Monumentul Eroilor, Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Biserica Votiva, Politehnica, Bursa, Burgtheater si altele. Timp liber in zona centrala . Cazare la hotel.

 

 

Ziua 2 Mic dejun. Vizita la Palatul Schonbrunn sau timp liber in curtea palatului pentru Piata de Craciun,. Plimbare pe jos in centrul Vienei pina la Catedrala Sf. Stefan. Timp liber in centrul orasului pentru vizite  la Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hofburg, Galeriile de pictura si grafica de la Muzeul Albertina , plimbare prin fata Primariei unde este amenajata in fiecare an Piata de Craciun , sau cumparaturi pe arterele comerciale din centrul orasului: Karntnerstrasse  si  Mariahilferstrasse.

  

 

Ziua 3 Mic dejun..Vizita libera la Palatul  Belvedere sau la  Muzeul Militar  Timp liber pentru suveniruri sau vin fiert.  La pranz plecare spre tara cu un popas la  casa Hundertwasser.

Sosire seara in tara.

 

Plecare:      30 NOV, , 8 ,15  DECEMBRIE  2017     

 

  Pret: 125 euro + 100 lei

 

   

Pretul include:   transport cu autocar, doua cazari cu mic dejun  hotel 3* , asistenta turistica

Pretul nu include:   asigurare, supliment camera single ( 40 euro) , intrari la obiective, alte cheltuieli

Acte necesare:         carte de identitate valabila  sau pasaport