Locatie: CHAMONIX

CHAMONIX, in umbra Mont Blanc-ului

Spiritul liber si nonconformit, felul de a trai cu atata modestie si simplitate este lucrul care atrage turisti in aceasta zona. Aici pot poposi nu numai persoane dedicate muntelui sau schiului deoarece „feelingul” de aici e altfel. In aceste locuri se traieste cateodata neconventional, insa daca stii sa iti pastrezi limitele , poti sa te bucuri cu adevarat de viata. Zilnic poti sa cunosti oameni pe care ii intereseaza doar de ce ai ales sa vii aici, sau la ce te-ai gandit sa faci azi si nu neaparat pozitia ta sociala sau tara din care provii. Fie vara , fie iarna, pe o terasa, linistit, savurand o tartifletta si un pahar de rachiu de ienupar, cu o priveliste pe care nu o poti exprima in cuvinte, simti una din senzatiile care te fac sa intelegi de ce este special Chamonix.

1 2 3

Centrul orașului pitoresc conține un labirint de străzi și alei destul de, cu multe magazine, precum si nenumarate restaurante și cafenele de care se bucură. Gama de activități pe oferta este masiv, dacă sunteți în căutarea pentru a te distra pe pârtii, sau pur și simplu perfect pentru condiții de mers pe jos, alpinism sau ciclism. Pe scurt, Chamonix are cu adevărat ceva pentru toată lumea, pe fundalul dramatic al imaginabil pod: Blanc Masivul Mont cu cele șapte văi, 71 de ghețari și 400 de vârfuri.

4 5 6

Cum se ajunge la Chamonix ? Destul de simplu.

Cu avionul la Geneva este cea mai buna varianta. De aici sunt transferuri in fiecare ora, aproximativ 40 euro/persoana. Si Lyon sau Grenoble pot fi o varianta, si de aici se poate inchiria o masina. Din Romania exista si variantele Wizz Air la Milano sau Torino. Am intalnit multi turisti care au zburat aici si si-au inchiriat o masina. Si cu masina poti veni pana aici. Te opresti in Italia cateva zile si astfel te poti bucura si de mare si de munte.

7 8 9

Cu drag si pe aceste meleaguri 🙂 !

Va stam la dispozitie, celor care doresc sa isi petreaca vacanta aici, asa ca nu ezitati.

CAZARI :

https://www.youtube.com/watch?v=aP3DhYCH71w&sns=fbheliopic hotel

Hotel Temmon – Chamonix

http://www.temmos.com/offre/chambre-petit-dejeuner

pret la cerere 🙂

Hotel AIGLONS – Chamonix

http://www.aiglons.com/en/discover

pret la cerere 🙂

Hotel LANCHERS – Chamonix

http://www.hotel-lanchers-chamonix.com/en/rooms

pret la cerere 🙂


 

Evenimente pentru impatimitii sporturilor de iarna

Snow Fest la 🙂 Les 2 Alpes, Franta 

Aici puteti gasi :

-un snowpark de top

-unul dintre cele mai solicitante trasee de off-piste din Europa, “La Grave”

-posibilitatile de after-ski si distractie: patinoar, 5 centre fitness, sauna, piscina, snowmobil-uri, paraseiling, escaladare cascada de gheata.

10 11

 

LES DEUX ALPES

Pret de la :

Unde schiem ? 🙂

Pe un domeniu schiabil cu 225 km de partii cu o altitudine maxima de 3600m, un snowpark de top si un ghetar la picioarele tale.

12

Unde ne distram ? 🙂

La 2600 de metri la Pano Bar, apoi la baza partiei, iar seara la party-urile Snow Fest in puburile si cluburile din statiune.

Pana acum au confirmat prezenta la eveniment:

Suie Paparude, Subcarpati, Robin and The Backstabbers, Toulouse Lautrec, Dragonu’ AK47, Pagal, Dj Optick, Dru Klein

Unde ne cazam ?

Apartamente pentru 4 sau 6 persoane, dotate cu baie si bucatarie proprie cu toate utilitatile (plita electrica, cuptor, cafetiera, etc.)

14 15 16 17 18 19

…..si cel mai important cum ajungem ?