KASSANDRA

 

map-kassandra KASSANDRA 3  KASSANDRA 4  kassandra 5

Este bratul cel mai dezvoltat din punct de vedere turistic, cu numeroase hoteluri de clasa, sporturi nautice, distractie non-stop si toate facilitatile necesare. Daca dimineata va puteti scalda in apele cristaline ale marii, restul zilei puteti explora monumentele istorice din zona – castele, manastiri, biserici – marturii ale civilizatiilor marete care s-au perindat pe insula.

Un exemplu al stilului arhitectural unic in regiune este biserica Sf. Dumitru din Afitos, o impresionanta asezare traditionala, care va invita sa va plimbati pe stradutele lui inguste.

Kallithea se numara printre cele mai populare locuri de petrecere a vacantei, cu plajele de nisip auriu si obiective arheologice interesante. Templul lui Ammon Zeus are sase coloane dorice pe latime si 11 pe lungime, proportiile constructiei indica faptul ca a fost construit in sec. 4 i. Ch. Astazi Kallithea este o statiune plina de viata care ofera o gama completa de facilitati necesare unei vacante placute.

Hanioti nu atrage doar vizitatorii straini, ci si grecii, care frecventeaza barurile de pe plaja, facand ce stiu ei mai bine – danseaza si canta.

Pefkohori, cu impresionanta vedere spre Sithonia, este ceva mai linistit si localnicii sunt deosebit de ospitalieri.

Possidi este o locatie recomandata celor care isi doresc o plaja (aproape) doar pentru ei.