Costa Brava

Cunoscuta si sub numele de „Coasta Salbatica”, Costa Brava este un paradis nu doar pentru cei cu spiritul si inima salbatica, ci si pentru cei care cauta sa iasa din tipare. Are cate ceva pe placul tuturor: petreceri, aventuri acvatice interesante, sate pitoresti si plaje linistite – pentru turistii din orice categorie, de orice varsta. Cei mai conservatori pot juca tenis, fotbal sau squash, in timp ce amatorii de actiune si aventura pot face parasailing, scufundari sau surfing.

Costa Brava se intinde pe litoralul provinciei catalane Girona, unde se afla si impresionantii Munti Pirinei. Regiunea spaniola Catalonia are o minunata linie de coasta, cu munti ce coboara in mare, vegetatie luxurianta, fauna bogata, parcuri si rezervatii naturale de o mare frumusete. Costa Brava are plaje aurii, golfuri ascunse, unele dintre cele mai frumoase peisaje din bazinul Mediteranean. In mod sigur, este locul perfect in care sa iti petreci vacanta.

Iarna este blanda in Costa Brava si ofera multe atractii celor care adora plimbarile de excursiile. Puteti admira statiunile litorale, satele traditionale, arhitectura variata a constructiilor. Puteti vizita unul din numeroasele baruri, cafenele, muzee sau galerii de arte – toate sunt accesibile datorita excelentelor legaturi de transport in comun.