Data: 06 Apr 2024
Pret: 100 Euro + 250 Lei

BUDAPESTA 

INCANTARE, RASFAT SI RELAXARE

Ziua I :Plecare dimineața din Lugoj, Timisoara si Arad . Sosire la Castelul Goddolo de langa Budapesta.  Cadoul Ungariei facut Imparatului Franz Josef si Imparatesei Elisabeta (Sissi) a fost refacut si adus la spendoarea initiala dupa o lunga perioada. Interiorul baroc precum si parcul castelului sau muzeul, merita atentia cuvenita unui loc special in inima imparatesei Austro-Ungariei. Acesta marcheaza si legatura stransa pe care imparateasa a avut-o cu Ungaria si oamenii sai.

Dupa vizita la castel, intram in Budapesta si facem un tur panoramic de oraș cu autocarul . Vom vedea  pe malurile Dunării clădirea Parlamentului, o bijuterie arhitecturală în stil neogotic, Podul cu Lanțuri, Podul Margareta, Podul Libertății, Podul Elisabeta, Băile Gelert, Bastionul Pescarilor, Castelul Huniazilor, Palatul Regal, Citadela, Parcul Orășenesc, Piața Eroilor cu monumentul Milenium și Muzeul de Artă, Basilica Sf. Ștefan,  Biserica Mathias Rex, bulevardele cu clădiri elegante de la sfârșitul veacului al XIX-lea și începutul de secol XX., etc.

Plimbare pe jos in Buda pe langa Palatul Regal , Presedintia Ungariei, Bastionul Pescarilor, locurile cu panorama superba asupra Dunarii si a zonei joase Pesta.  Trecem Podul cu Lanturi si intram in zona comerciala si de restaurante, cafenele si baruri Vaci Utca. Timp liber pentru masa si plimbare. Dupa amiaza mergem la cazare .  Relaxare in bazinele termale ale hotelului.

 

                  

Ziua II. Mic dejun. Timp liber pentru relaxare / bazine termale/ jacuzzi/ etc. In jurul orei 11.30/ 12.00  ne imbarcam in autocar si mai mergem odata in zona centrala a orasului. La 13.30 Optional Croaziera pe Dunare cu pranz inclus (50 euro/ persoana ) Vom putea admira de pe vapor ambele maluri ale Dunarii cu toate edificiile elegante si impresionante situate langa apa precum si podurile costruite in zona centrala a orasului in ultimele doua veacuri de catre arhitecti celebri.

Plecare spre Arad/ Timisoara si Lugoj in jurul orei 15.30- 16.00

                                                                       

                                           Preț: 100 euro + 250 lei /  Plecare : 6 APRILIE  2024

Prețul include:                                                    Prețul nu include:

 

*  cazare  cu mic dejun hotel 4*                                          * asigurarea medicală

* Transport autocar                                                             * intrările la obiective

* Asistența turistică                                                             * Croaziera pe Dunare cu masa ( 50 euro/ pers)