Descopera El Corazon Caliente de Caraibe- Curacao!

Capitala Insulei Curacao, Willemstad este un oras fascinant, primitor si plin de viata. Pe strazile din Willemstad traiesti puternica senzatie ca te esti intr-unul dintre orasele din Tarile de Jos. E greu de crezut ca de fapt esti in Caraibe. Orasul este impartit in doua de Golful St. Anna: Punda, un oras miniatural cu stazi inguste flancate de cladiri colorate pastel este presarat cu magazine si muzee, iar Otrobanda este un cartier rezidential ce se intinde de-a lungul golfului. Arhitectura specifica a cladirilor coloniale cu influente in special pe filiera olandeza au dus la includerea in 1997 a capitalei Willemstadt pe lista patrimoniului UNESCO.

1-caribbean-curacao-baoase-luxury-resort-ocean-front-470x245 0201_Impresii_de_calatorie_Curacao_trip_inspection_Curacao_vacanta_Curacao

Faimos nu doar pentru lichiorurile sale fine, ci si pentru climatul insorit si plajele sale, Curacao are o bogata istorie care explica aerul sau cosmopolit si farmecul amestecului dintre culturile lumii. Plajele insulei sunt fie ascunse intre stanci cu pereti abrupti de jur imprejur,  fie se intind de-a lungul tarmului, imbinandu-se armonios cu o vegetatie tropicala luxurianta. Pe cele 38 de plaje exista oferte pentru o gama mare de activitati: snorkeling si scuba diving, deep sea fishing, windsurfing, sailing, golf, tenis, squash, calarie. Se poate face shopping la Punda si Otrobanda, cartiere ale orasului Willemstad intesate de magazine duty free. Viata de noapte este plina de tentatii oferite de cele 10 cazinouri, de multimea de discoteci unde se poate dansa toata noaptea, de restaurantele care te intampina cu meniuri variate de la cele indoneziene si latino americane pana la cele italiane, sau de la cele frantuzesti pana la cele chinezesti. Festivaluri de muzica iar ritmurile de tumba, salsa, merengue, jazz, si reggae pot fi ascultate live atat pe strazile din Willemstad, cat si in alte parti ale insulei.
cocktail-albastru-curacao_72fcd5b63fb226 Eturia_1_testimonial_Sorin_Curacao_06_2009_Breezes_Resort_sunset-view-4

de la 1.430 € / persoana

Zbor si taxe aeroport incluse

Destinatie: Curacao
Durata: 9 zile / 7 nopti
Tip vacanta:  Sejur plaja
Companie aeriana: Air France/KLM
Data plecare: oricand in perioada 01.03 – 20.06.2015