ABU DHABI- DUBAI 

Ziua I Plecare din Lugoj/ Timisoara/Arad  dupa amiaza spre aeroportul din Beograd . Formalitatile de imbarcare, zbor de noapte spre Emiratele Arabe Unite.

Ziua II  Sosire dimineata in Abu Dhabi.  Imbarcare in autocar. Transfer spre Dubai. Cazare  si timp de odihna

palm dubai marina dubai

Ziua III  Mic dejun. Tur de oras al Dubaiului.  Muzeul Dubai gazduit de Fortul Al Fahidi , Moscheea Jumeirahplaja Jumeirah cu celebrul hotel de sapte stele Burj Al Arab, Insula Palmierului cu Hotelul Atlantis, zona Deira cu Piata de aur si Piata de mirodenii , Palatul administrativ– resedinta a seicului Dubaiului Dupa amiaza vedem   Emiratele  Sarjah si Ajman. In Sarjah vedem Moscheia Regelui Faisal ( omagiu adus regelui Arabiei Saudite),cea mai mare din Emirate, Fortul Sarjah, vechea resedinta a familiei conducatoare construit in 1820, muzeul si nu in ultimul rand pietele  Al Arsa si Majjarah sau piata covoarelor persane si a suvenirurilor Al Markazi. La mica distanta   se intinde Emiratul Ajman cu plajele fine, Muzeul sau de Istorie precum si cu santierul unde se construiesc traditionalele vase dhow. Retur in Dubai

Dubai-beach dubai safari

Ziua IV  Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi sau excursie optionala cu pranz sau cina la Burj Al Arab – singurul hotel de 7 stele din lume sau la Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume Seara, optional, Croaziera cu cina  aproximativ doua ore : “dhow”- vas arab traditional  din lemn pe canalul creek  ce desparte orasul Dubai in Deira si Bur Dubai. Se poate vedea aici imbinarea ultramodernului cu traditionalul.

khalifa dhow dubai

Ziua V Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi sau optional puteti schia la  ski dome , – cea mai mare partie cu zapada artificiala din intreaga lume ( biletul de intrare  permite schiul timp de 2 ore pe 5 partii cu grad de dificultate diferit, cea mai lunga partie avand 400 m )  si care se afla in incinta Emirates Mall. Ziua poate fi petrecuta si la parcul acvatic Wild Wadi langa hotelul  Jumeirah Beach sau laAquadventure la hotelul Atlantis situat pe Insula Palm. Excursie optionala: Jeep safari in desert cujeepuri 4×4, plimbare cu camila, vizita la un sat de beduini , barbeque, apus de soare in desert ,dansuri traditionale.

atlanis dubai aquarium

Ziua VI  Mic dejun. Plecare spre Abu Dhabi .Tur de oras in capitala  Emiratelor Arabe Unite cu vizitarea impunatoarei Moschei inchinata Seicului Al Nahyan, Palatul Emiratelor, Zona Abu Dhabi Marina cu, zonele rezidentiale si noua zona a  Insulei YAS, cu circuitul de Formula 1 si cel mai mare parc de distractii acoperit – Ferrari World– deschis in octombrie 2010 . Cazare in Abu Dhabi, Dupa amiaza Timp liber pentru plaja si cumparaturi.

yas ferrari

Ziua VII Mic dejun .  Timp liber  pentru cumparaturi , plaja, etc . Cazare in Abu Dhabi.

 

Ziua VIII . Mic dejun  .Transfer la aeroportul Abu Dhabi pentru  zborul spre Beograd. Sosire la Beograd dimineata.  Transfer la Timisoara si Lugoj cu autocarul.

 

 

                Pret: 920 euro + 100 lei          Plecare 29 octombrie             

 

Pretul include: 

  • bilet de avion  Beograd – Abu Dhabi- Beograd
  • transfer aeroport – hotel – aeroport
  • tur de oras in Abu Dhabi  si  Dubai ,
  • excursie in emiratele Ajman  si Sarjah
  • 6 nopti cu mic dejun la hotel 3-4*
  • Taxe aeroport, transfer la aeroport in Beograd
  • asistenta turistica, taxe locale

 

 

Preturile nu includ :  

  • asigurarea medicala + storno
  • excursiile optionale
  • bauturile de orice fel , mesele neincluse in program si bacsisurile