Traieste experienta Bali in pasi de kekac (cel mai cunoscut dans din regiune)!

Curiozitati din Bali

Bali este o insula mica din Indonezia, una dintre cele mai mari atracții turistice din lume, datorita calitatilor balneo-climaterice naturale, a tehnicilor terapeutice traditionale si a posibilitatilor de divertisment. Cu capitala la Dempasar/ Denpasar, Bali este renumita prin templele sale. Arta balineza a devenit apreciata, datorita unor elemente cum sunt batikul si ikatul facute manual in culori vii si forme unice, sculpturile in lemn de tec (statuete sau porti mari de temple), arhitectura templelor hinduse sau a statuetelor idolilor venerati sau piramidele de fructe sau de legume. Teatrul wayang, muzica gamelan, dansurile balineze, in care actorii danseaza in stare de transa sunt doar cateva dintre atractiile culturii balineze.
5825_20495_5 Foto-1.3

Ziua 01   plecare din Bucuresti                                  

Ziua 02   sosire in Bali, Indonezia

La sosirea pe aeroportul din Bali, vei fi intampinat de ghidul vorbitor de limba engleza si vei fi transferat la hotel cu masina privata.

Ziua 03-08   sejur in Bali

Petreci cateva zile pe plajele insorite din Bali si te bucuri de atmosfera relaxanta a insulei. Soarele, plaja, sporturile acvative, SPA-ul, sau excursii optionale sunt doar cateva dintre activitatile care iti transforma timpul intr-o vacanta perfecta.

Ziua 09   plecare din Bali

Transfer privat de la hotel la aeroport.

Ziua 10   sosire in Bucuresti

 01. Orezarii Bali 110730_2_bali-island-beach1

de la 1.050 € / persoana

Zbor si taxe aeroport incluse

Destinatie: Indonezia/Bali
Durata: 10 zile / 7 nopti
Tip vacanta: sejur la plaja
Companie aeriana: KLM, Air France
Data plecare: oricand

Bali_3 bali-2

Final itinerar Oferta Speciala Air France & KLM – Bali Touch